Agenda Boekenhoek Huiskringen Jongeren Kidspraise Ouderen Samenkomst Zondagsschool

Boekenhoek

De boekenhoek is ooit begonnen met een tafeltje met christelijke literatuur erop. Deze is in de loop der tijd uitgebreid en heeft sinds jaar en dag zijn vaste plek in de Schuilplaats onder leiding van Roelie Klein Haneveld in samenwerking met een aantal andere vrijwilligers.

In de huidige maatschappij wordt men overladen met informatie, standpunten, vermaak enzovoort via allerlei media. Daar is in principe niets mis mee. Echter tot onze spijt komen we daardoor vaak en gemakkelijk in aanraking met materie die ons niet dichter bij God brengt. Daarom willen we mensen de gelegenheid geven om te lezen, te luisteren en een ander iets te geven vanuit een Bijbelse achtergrond. Het doel van de boekenhoek is dan ook om met verschillende materialen direct of indirect van God te leren, tijd met Hem door te brengen, elkaar te bemoedigen of te genieten van zijn werk en woord. Het biedt daarmee Ė zonder winstoogmerk - een alternatief voor diverse literatuur, dvdís, muziek en cadeaus in deze maatschappij. De belangrijkste leverancier van de boekenhoek is Bijbelshop Samma in Gouda.

Zo zijn er onder andere boeken, cdís, kaarten en cadeauartikelen te verkrijgen. Tevens worden er door het jaar heen speciale verkoopactiviteiten georganiseerd zoals tweede hands boekenmarkt, uitgebreide cd- en boekenverkoop in samenwerking met Samma, uitgebreide verkoop vooraf aan kerst en Sinterklaas in samenwerking met Samma.

De boekenhoek is geopend op zondagochtend van 9.30 uur tot 10.00 uur en van 12.00 uur tot 13.00 uur. Tevens is deze geopend tijdens diverse activiteiten. U kunt ook bestellen bij de boekenhoek. Meestal geldt: de ene week besteld = de volgende week in huis. Voor meer informatie kunt u terecht bij Roelie Klein Haneveld.

Informatie: Roelie Klein Haneveld (0181-637878, roeliekhgmail.com)


laatst bijgewerkt op 09/09/2017
Door liefde gedreven, mensen tot discipelen van Jezus te maken.