Agenda Boekenhoek Huiskringen Jongeren Kidspraise Ouderen Samenkomst Zondagsschool

Jongeren

Jongerenwerk

Het jongerenwerk in de Schuilplaats bestaat uit een jeugd- en een tienergroep. Dit zijn twee aparte groepen met hun eigen programma, maar soms ondernemen zij ook activiteiten gezamenlijk, zoals op kamp gaan, sinterklaas vieren of een thema-avond.

Jeugd

De jeugdgroep is een groep jongeren vanaf 16 jaar die wekelijks samenkomt in huiselijke sfeer, meestal op zondagavond. De jongeren wil zelf graag groeien als discipelen van Jezus en ook proberen als gelovigen zichtbaar te zijn in hun omgeving. Dit doen ze door bijbelstudies die ze zelf voorbereiden, door iemand uit te nodigen over een onderwerp te komen vertellen, door samen te ontspannen en door activiteiten te organiseren voor zichzelf of voor anderen. Samen eten of een film kijken, een potje tafelvoetbal of gezellig kletsen vinden ze ook heerlijk.

Iedereen vanaf 16 jaar die interesse heeft in wat ze doen is van harte welkom. Als je ouder bent dan 25 kan het zijn dat je meer aansluiting vindt bij een huiskring. Dit gaat meestal in overleg.

Tieners

De tienergroep is een knusse groep jongens en meiden tussen de 12 en de 15/16 jaar. Omdat het een wat kleinere groep is hebben we samen met de tieners en hun ouders gezocht naar een programma dat bij iedereen past. Voor de Schuilplaats staat vast dat tieners heel belangrijk zijn en dat ze, ieder voor zich maar ook als groep, er mogen zijn, zichzelf mogen zijn en God mogen leren kennen en mogen ontdekken wat Hij in hun leven kan en wil betekenen. Het programma is zo ingedeeld, dat de tieners de kerkdiensten mogen ervaren, kans krijgen om deel te nemen aan het avondmaal als ze dat willen, hun gaven en talenten kunnen ontdekken, onderwijs krijgen en natuurlijk is er ruimte voor ontspanning. Het tienerhok is ingericht voor leren en ontspanning doordat er een beamer, muziekinstallatie en voetbaltafel aanwezig zijn.


laatst bijgewerkt op 08/11/2020
Door liefde gedreven, mensen tot discipelen van Jezus te maken.