Bijbelstudie Dopen Genezing Marriage Course Preken Sprekers Studie "Openbaringen"

Bijbelstudie

De studie over het boek Openbaring

Het boek Openbaring is een boek in de bijbel waar veel over gezegd en geschreven wordt. Tegelijkertijd laten veel mensen het boek links liggen omdat het moeilijk te begrijpen is. Toch staat er ontzettend veel boeiende informatie in die ons leven als christen kan verrijken en diepgang kan geven.
Als Jezus zegt dat we moeten uitkijken naar de dag dat Hij terugkomt naar deze aarde en ons hierop moeten voorbereiden dan kan ons het boek Openbaring hierbij helpen. Maar hoe lezen we dit boek nu? Er zijn mensen die alles geestelijk nemen en er zijn mensen die alles letterlijk nemen of ervoor kiezen om een middenweg te nemen.

Tijdens deze studie gaan we in 5 studies van anderhalf uur kijken naar de verschillende visies op de eindtijd, de achtergrond van het boek Openbaring en de hoofdthema’s van dit bijzondere boek. Er zal ook gekeken worden naar de verschillende manieren waarop de thema’s worden uitgelegd, in het licht van de bijbel.

Audiobestanden:
Bijbelstudie Openbaring deel 1
14 September 2014
Bijbelstudie Openbaring deel 2
05 Oktober 2014
Bijbelstudie Openbaring deel 3
02 November 2014
Bijbelstudie Openbaring deel 4
23 November 2014
Bijbelstudie Openbaring deel 5
29 Maart 2015


Impact van Halloween op jouw kind

Halloween onschuldig herfstfeest of Keltisch ritueel feest? Wil je het vieren? Mag je het vieren? Mogen kinderen griezelen? Wat is verantwoord?

Geen bijbelstudie over Halloween. Maar wel bijbelstudie over de dood, dodenrijk. Geesten en griezelen. Maar bovenal waarheid. Jij denkt misschien: "jouw waarheid". Maar wij zeggen: "De Waarheid. We zouden geen goede Christenen zijn, als we niet wijzen op de Here Jezus Christus.

Bijbelstudie Halloween 14 Oktober 2018Het Sleepnet

Opgenomen zonder publiek

Bijbelstudie "Het Sleepnet"

25 mei 2020


laatst bijgewerkt op 10/06/2020
Door liefde gedreven, mensen tot discipelen van Jezus te maken.